top of page

Arjan Kleton

Was samen met Davey Turnhout te zien op SBS6 (Heel Holland Handelt) en speelde in de Oudejaars Comedy Show op Omroep Gelderland. Winnaar van de Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam 2015, finalist Utrechts Cabaret Festival 2016 en finalist Leeuwarder Cabaret Festival 2018.

Bio

Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als comedian het podium op. Hij was bijna 40 en stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist. Dat eerste optreden was meteen een succes, dus ging Arjan er voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). 


Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden: een leuke avond!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes tot en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie. Arjan Kleton treed regelmatig op in Comedy Café Amsterdam, heeft daar zelfs zijn eigen show "Cocktails & Comedy" en sinds januari 2016 sluit hij iedere vrijdag de (sport)week af met z'n radio column op AllSports radio. Momenteel werkt Arjan aan zijn debuut programma "Met de fles groot gebracht."

bottom of page