top of page

vr 02 nov

|

British Pub Cheers

Knock Out Comedy Crew - Assen

talent night

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Knock Out Comedy Crew - Assen
Knock Out Comedy Crew - Assen

Tijd en locatie

02 nov 2018, 20:00

British Pub Cheers, Kerkstraat 27, 9401 GV Assen, Nederland

Over het evenement

Op de talent night nodigt de Knock Out Comedy Crew talentvolle comedians uit en tonen zij zelf hun talent. Een avond waarop nieuwe verhalen en grappen worden getest en er geschaafd wordt aan nieuwe anekdotes .

Knock Out Comedy

Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

Het idee werd een plan en impresariaat Grappige Zaken hapte meteen toe, dus deze boys gaan daadwerkelijk on tour.

En lachen zul je!

Line-up:

MC Arjan Kleton

Dave Felida

Huibert-Jan

Pieter van Breevoort

Klaas Prins

Badr Maghrani

Jannick Hamberg

Deel dit evenement

bottom of page