top of page

vr 26 okt

|

Restaurant de Merckt

Knock Out Comedy Crew - Tiel

Line-up: Jim Speelmans, Dave Felida, Oscar Arnold, Esther van der Voort (MC)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Knock Out Comedy Crew - Tiel
Knock Out Comedy Crew - Tiel

Tijd en locatie

26 okt 2018, 19:00

Restaurant de Merckt, Plein 29-37, 4001 LG Tiel, Nederland

Over het evenement

Knock Out Comedy

Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

Het idee werd een plan en impresariaat Grappige Zaken hapte meteen toe, dus deze boys gaan daadwerkelijk on tour.

En lachen zul je!

Line-up:

Jim Speelmans

Oscar Arnold

Dave Felida

Esther van der Voort (MC)

Deel dit evenement

bottom of page