top of page

za 14 aug

|

Theater 't Mozaïek

'Nee, dat kan echt niet' tour 2021/2022

Wijchen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
'Nee, dat kan echt niet' tour 2021/2022
'Nee, dat kan echt niet' tour 2021/2022

Tijd en locatie

14 aug 2021, 20:30 – 22:35 CEST

Theater 't Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX Wijchen, Nederland

Over het evenement

Met hun stand up comedy show ‘Nee, wij zijn geen boyband’ verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater met hun optreden. Na het succes van de vorige tour, kon een opvolger niet uitblijven. In de comedyshow ‘Nee, dat kan echt niet’ is de Knock Out Comedy Crew terug, en hoe!

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters en poppodia, terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedy shows op Netflix en in comedyclubs. Knock Out Comedy Crew bewijst dat ze zalen kunnen vullen en jonger publiek naar de theaters toe trekken. Deze 6 totaal verschillende comedians raakten bevriend toen ze elkaar backstage ontmoetten. Ze begonnen ooit met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam en wonnen individueel verschillende prijzen op comedy -en cabaret festivals. Inmiddels staan meerdere leden van de Crew met een eigen avondvullende voorstelling in de theaters, maar daarnaast  blijven ze altijd gezamenlijk optreden. Met hun eerste tour verkocht de Knock Out Comedy Crew zalen in het hele land uit. De shows zijn niet alleen in theaters maar ook in poppodia, zoals AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida en waren op televisie te zien bij o.a. Holland’s Got Talent, BNNVARA, SBS6 en 101TV.

Deel dit evenement

bottom of page