top of page

wo 06 feb

|

Café Postiljon, Rotterdam

Try-out night, Rotterdam

MC Wouter Monden, Davey Turnhout, Dave Felida, Klaas Prins & Bob Maclaren

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Try-out night, Rotterdam
Try-out night, Rotterdam

Tijd en locatie

06 feb 2019, 20:00

Café Postiljon, Rotterdam, Noordplein 101, 3035 EC Rotterdam, Nederland

Over het evenement

De 3e editie van Knock Comedy in Café Postiljon zal plaatsvinden op Woensdag 6 februari 2019r.

De Knock Out Comedy Crew organiseert een zgn. try-out avond waarbij de beste comedians nieuwe verhalen en grappen komen testen voordat ze die gaan gebruiken in hun gewone shows.

Knock Out Comedy

Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

Het idee werd een plan en impresariaat Grappige Zaken hapte meteen toe, dus deze boys gaan daadwerkelijk on tour.

En lachen zul je!

Line-up:

MC Wouter Monden

Klaas Prins

Davey Turnhout

Dave Felida

Bob Maclaren

Deel dit evenement

bottom of page